Insights

  • Homepage
  • ARTICLES
  • Glowy skin: Πώς θα απαλλαγείτε από δυσχρωμίες και ατέλειες;

Glowy skin: Πώς θα απαλλαγείτε από δυσχρωμίες και ατέλειες;

Το Brightening Serum και το Brightening Complex της iS Clinical συνιστούν ένα αποτελεσματικό «ντουέτο», που απαλλάσσει με ασφάλεια την επιδερμίδα από τις δυσχρωμίες.

Η φθινοπωρινή καλλυντική φροντίδα επικεντρώνεται για τους περισσότερους στη χρήση προϊόντων που θα τους απαλλάξουν από τις κηλίδες, «κληρονομιά» του έντονου ήλιου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού όσο και να προσέξει κανείς, δύσκολα θα αποφύγει τις συνέπειές του. “Στην Ελλάδα και την Κύπρο οι δυσχρωμίες του δέρματος είναι ένα από τα συχνότερα φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε, αλλά είμαστε εξοπλισμένοι με σωστές και δυνατές ατραυματικές θεραπείες, που δεν προκαλούν αντίθετα είτε μόνο παροδικά αποτελέσματα. Το κλειδί της επιτυχημένης θεραπείας είναι η σωστή αντιμετώπιση, πρόληψη και συντήρηση”, εξηγεί η Δρ.Ηλιάνα Στρούθου, με ειδικότητα στην Πλαστική, Αισθητική και Επανορθωτική Χειρουργική.

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ένα καλό προϊόν στην καλύτερη περίπτωση θα απάλυνε τις δυσχρωμίες σε βάθος χρόνου, δύσκολα όμως θα τις εξαφάνιζε. Μέχρι σήμερα! Γιατί τώρα όλοι έχουμε πρόσβαση στο δυναμικό «δίδυμο» της iS Clinical, Brightening Serum και Brightening Complex. Συνώνυμα της αποτελεσματικότητας, αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα χρησιμοποιούνται συνδυαστικά και στοχευμένα, δρώντας στην «καρδιά» του προβλήματος, προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις πλήρους αποκατάστασης της ομοιομορφίας στο πάσχον σημείο.

“Η σειρά Brightening της iS Clinical,  δε χρησιμοποιεί υδροκινόνη, αλλά πανίσχυρα συστατικά φαρμακευτικού βαθμού βοτανικής προέλευσης, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Τα προϊόντα είναι anti-systemic, που σημαίνει πως δεν εισχωρούν στη ροή του αίματος, και έτσι κατατάσσονται ασφαλή για χρήση σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και όχι μόνο”, συμβουλεύει η ειδικός.

Σε πρώτη φάση, το Brightening Serum με την εξειδικευμένη σύνθεση από φύκια Νορβηγίας και ισχυρά βοτανικά οξέα κάνει μια απαλή απολέπιση για να απομακρύνει τα νεκρά, «χρωματισμένα» κύτταρα, αφήνοντας ελεύθερο το έδαφος ώστε να γεννηθούν καινούργια, υγιή, γεμάτα φως και ζωντάνια. Παράλληλα η επιδερμίδα δέχεται μια απελευθερωτική «επίθεση» αντιοξειδωτικών, που εισχωρούν βαθιά, τη θρέφουν, την ενυδατώνουν και τη λειαίνουν, απαλλάσσοντάς τη μετά από λίγες μόνο χρήσεις από τις αντιαισθητικές κηλίδες.

“Το μέλασμα ή το χλοάσμα είναι μια διαταραχή του χρώματος του δέρματος που εκδηλώνεται με καφετιές, σκούρες ή γκρίζες κηλίδες στις εκτεθειμένες στον ήλιο περιοχές, συχνότερα στο πρόσωπο. Φυσικά με τη σωστή χρήση αντηλιακής προστασίας όλο το χρόνο να είναι η καλύτερη μέθοδος πρόληψης αλλά και τη θεραπεία με προϊόντα κατάλληλα στο σπίτι, μπορεί να επιτευχθεί ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα μπορούμε να εφαρμόσουμε θεραπείες με χημικά peeling και πρόγραμμα συντήρησης-πρόληψης στη συνέχεια για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να αποφύγουμε την επανεμφάνιση”, αναφέρει Δρ.Ηλιάνα Στρούθου.

Σε δεύτερο επίπεδο, η επίσης καινοτόμα σύνθεση του Brightening Complex με λευκαντικά και βοτανικά συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας δρα στους πέντε μηχανισμούς που συμβάλλουν στην εμφάνιση των πανάδων και των δυσχρωμιών. Απόλυτα απορροφήσιμο, ενυδατώνει βαθιά, θρέφει και ανανεώνει άμεσα την επιδερμίδα τόσο στην όψη όσο και στο άγγιγμα. Να πούμε πως η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο ή σε συγκεκριμένες περιοχές.

* Τα προϊόντα και τις θεραπείες της iS Clinical θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.drstrouthou.shop

Glowy skin: Πώς θα απαλλαγείτε από δυσχρωμίες και ατέλειες;

Share this post
en_GBEN